Sådan dækker du et festbord!

 

Du kender det helt sikkert: du skal holde en fest, og oppe i dit hoved forestiller du dig allerede, hvordan hele aftenen skal forløbe, hvad I skal have at spise og drikke, hvad du skal have på, hvem der skal med og hvilke festlige indslag aftenen skal byde på. Der er helt ufatteligt mange ting at holde styr på, og det skal jo helst blive en aften, som ingen nogensinde vil glemme. Men husker du egentlig også, hvor vigtig borddækningen er, når du skal holde den perfekte fest?

Borddækningen er vigtig af flere årsager. Først og fremmest, bidrager den gode borddækning til at måltidet bliver indtaget optimalt. Står der flere retter på menuen, er det essentielt, at der er flere tallerkner til rådighed pr person. Hvis der er tallerken-servering, kan følgende være ligegyldigt, men hvis I får tag-selv, er det en god idé at overveje, om tallerknerne til måltiderne passer sammen, da tallerknerne kommer til at stå enten ovenpå eller tæt på hinanden. Hvis du ikke er indehaver af flere tallerkensæt end til et enkelt måltid pr mand, har vi et væld af flotte tallerkner på vores side glasglowe.dk, hvor du kan finde tallerkner i flere forskellige former og farver, i alle størrelser og til enhver tænkelig anledning.

Ligesom med tallerknerne, er det en god idé at have flere forskellige glas, hvis du har planer om at servere flere forskellige drinks i løbet af aftenen.

 

Hvis du har i sinde at invitere til årets fest, er et andet godt råd til din borddækning, at du overvejer pynten. Du behøver ikke at investere en formue i plastik og papirspynt, der alligevel skal smides ud dagen efter. Brug i stedet pengene på sæsonens udbud af blomster og sæt disse i fine vaser. På glasglowe.dk, kan du finde vaser i alle størrelser, former og farver.

 

Husk, at det kun er fantasien, der sætter grænser, når du skal dække dit festbord! Det hele skal selvfølgelig gerne passe sammen overordnet set, men det betyder ikke, at du nødvendigvis skal dække op med et mærke eller design. Det kan være den bedste løsning, hvis du allerede har et flot stel-sæt, hvis du ikke har tiden til selv at mixe og matche eller hvis du er typen, der synes, at det er pænest med én gennemgående serie. Men det behøver bestemt ikke at være tilfældet. Du kan sagtens diske op med din mormors antikke arvestykker og blande det med vores smukke udvalg af stel. Det er både trendy og tidløst.

Så er der serveret!

 

 

Vi har alt hvad du skal bruge for at skinde bag baren, se vores udvalg af bartilbehør
- Glasglowe
Tilbage til blog